2012.10.29.
18:44

Írta: brenyus

Biztonsági hevederzár

Biztonsági hevederzár szerelés

 

tel.jpg

 

Mai világban megnövekedtek a betörések, főleg igaz ez Budapest területére. Nagyon sokan válasszák sajnos a pénz szerzés eme formáját. Aki a törvényt tiszteli nem tud mást tenni mint, hogy megpróbál mindent elkövetni annak érdekében, hogy az ő otthonát ne tudják feltörni. A bejárati ajtón múlik minden, ezért is kell olyan betörésvédelmi eszközt felszereltetni ajtónkra vagy ajtónkba ami megakadályozza az illetéktelen behatolást.

A zárak esetében fontos, hogy évente ellenőrizve legyenek, egy szerelő mester észre tudja venni a legapróbb hibát is és azonnal orvosolni tudja ezt. A betörésvédelem első lépése, hogy biztonsági hevederzárat szereltessünk fel ami véd minket a leggyakoribb betörési módszerektől, például az ajtó befeszítés, ajtó berúgás, ajtó be pajszerozás.

A legtöbb ember nem szívesen ad ki olyanért akármennyi összegért is mint a hevederzár. Pedig a hevederzár sokkal olcsóbb megoldás, mint a betörés utáni helyreállítások és belegondolni is rossz mi mindent kell elszenvednie egy károsultnak.

Ha nem is állunk annyira anyagilag jól, hogy a legcsúcs modernebb biztonsági eszközöket szereltessünk fel, azért egy hevederzárat mindenki ki tud fizetni. Főleg ha biztonságról van szó akár személyi vagy vagyoni minden centjét megéri.

Hevederzár szerelés házilag sohasem szabad elvégezni, mert csak egy megfelelő képzettséggel rendelkező szerelő mester tudja úgy felszerelni a hevederzárat, hogy az megfelelően működjön.

Biztonsági hevederzár típusai:

Cégünk olyan minőségi hevederzárakat szerel ami a magyar biztosító által bevizsgáltak és elfogadtak.

Biztibuk hevederzár: , magyar biztosító által bevizsgált, véd letapogatás,- fúrás, savazás ellen. zárnak a belső része védett maghúzástól, fúrástól, kifésűzéstől. Kártyás zár kulcsát csak kártyával együtt másolható. Árát és minőségét tekintve a legjobb darab.

Miskolci hevederzár:  Magyarországon gyártott, alap kivitelben kevésbé megbízható, de biztonsági zárral már komoly darabnak számít. Színekben fehér és barna, egy és kétszárnyú ajtóra egyaránt szerelhető.

Prezídium hevederzár:Szintén Magyarországon gyártott, 1 és 2 szárnyú ajtókra egyaránt szerelhető. Rendelkezik Mabisz tanúsítvánnyal zárbetétje fúrás ellen védet. Ez a fajta hevederzár közkedvelt típusnak számít.

 

prezidium.jpgPrezídium hevederzár!

 

biztibuk_png_1.png

 

Biztibuk hevederzár!

 

 

hevederzar1_150-150.jpegMiskolci hevederzár!

 

 

 

Hevederzár szerelés esetén válassza ön is a minőséget! Biztonsági hevederzár szerelése garanciával!

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: hevederzár biztonsági hevederzár hevederzár felszerelése

A bejegyzés trackback címe:

https://ajtozarcsere.blog.hu/api/trackback/id/tr724877499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása